logo

Naše usluge

Raznolika

Naša ponuda

Bogata gastronomska ponuda za sve ukuse i razne prigode...

Svečani ručkovi

Za Vas organiziramo sve vrste događanja, posebnih i svečanih prilika kao što su krštenja, pričesti...

Private zabave

Besprijekorna usluga uz kreiranje jelovnika prema vašim željama i biranu kapljicu vina, Vaše posebne trenutke pretvaramo u „trenutke za pamćenje“!

Rođendanske zabave

Proslavite rođendan uz obitelj i prijatelje, a ljubazno i profesionalno osoblje u ugodnoj unutrašnjosti i toplini našeg restorana, će Vam ponuditi birana jela i pića iz naše ponude!

Meni za grupe

Za dolazak većeg broja gostiju turoperatorima/turističkim agencijama nudimo organizaciju ručkova, večera ili degustacija uz prethodni dogovor!

Poslovni ručkovi

Bogato znanje i iskustvo, raznovrsna ponuda, te profesionalno osoblje jamstvo su jedinstvenog ugođaja za Vaše poslovne partnere!

a la cart jelovnik

Isprobajte naš primamljivi „à la carte“ jelovnik, koji je kombinacija kreativnih okusa, tradicionalne kuhinje i svježih sezonskih namirnica. Prepustite se opuštenoj eleganciji restorana „Bonaca“ i birajte jela prema vlastitoj želji i ukusu.

Organiziramo za Vas...

POSEBNE I SVEČANE PRILIKE

Za Vas organiziramo sve vrste događanja, posebnih i svečanih prilika kao što su krštenja, pričesti, rođendani, poslovni ručkovi, domjenci, promocije i sl.
Za dolazak većeg broja gostiju turoperatorima/turističkim agencijama nudimo organizaciju ručkova, večera ili degustacija uz prethodni dogovor!

Kontaktirajte nas...